martes, 3 de abril de 2007

ZORAN CUTURA!!!!!!!!!!


Si encara que no ho parega, ell es Zoran Cutura, jejejejejejejejejeje.
Despres de la impresionant victoria, i els incidents a posteriori, aprofitant el foro creat en el blog, a Paco li va vindre gastar una brometa als components de l'equip, jajajajajaja.
Pero s'hem donat conter de que el treball frustrat de Dani es la de Carnicer, si no que li ho pregunten al de Enguera, que per a que li se quede be el nas tindra que anar a Cambio Radical ( programa de dels A3 ). Tambe hem conegut a un Juanan desconegut, que no ha segut persona estos dies, i que per a mi que estava mes cagaet, que el dia que sanchez, va soltar sense voler la pastera en el pavello vell.
Ara aixo si sabem que Hanso, a mes d'anar darrere dels xiquets, jejejejejejeje ( no t'enfades hanso ), habia reconegut que tot era una broma desde el principi.
Apart de tot, hi ha que fer mencio especial, a Dani Jr. que ningu sap si estava cagaet de por, ( ye tio que jo tambe tinc amics de l'aguila, jejejejejejeje ), o simplement es feia el xulo.
Be pero el que esta clar, es que aço no te que molestar a ningu que ha segut una brometa, i que la setmana que ve guanyarem al Tavernes.

No hay comentarios: