lunes, 16 de abril de 2007

FINAL DE UN ALTRA TEMPORADA!!!!!!

Be, companyers, la fi de la temporada, ha arribat, i un altre any, hem cumplit tot el que hem pogut i mes.
Molts revesos hem tingut al llarg de la temporada, en principi, la baixa d'ignacio per a tota la temporada, la baixa de casi tota la temporada de Paco, la baixa per a molts partits de Fede, la baixa de Tonet per a 2 partits, la baixa de dani per a algun partit, la baixa de Rafeta per a tota la temporada. Son moltes circunstancies i hem tingut la sort de traure la temporada.
Clau dins d'aquestos parametres ha estat els collons que li hem posat per a poder guanyar partits, perque si no estariem parlant del descens junt a l'albaida.
Per cert, una trista noticia es que el Albaida segurament l'any que ve no fara equip, el que vol dir que igual este estiu no hi han 24h d'albaida, esperem que tot s'arregle, i que tinguen equip, perque encara que hi haja un pique fort, es una rivalitat sana, i si al final no es fa, per sempre quedara en la memoria fets que han passat en partits contra l'albaida, com per exemple, quant arturo casi d'eixa sense llengua a Esteban, o el partit de la primera volta d'enguany, o la pallisa que ens varen pegar en el camp que estava al costat del fronto, o tantes i tantes anecdotes que hem viscut en les 24 h d'albaida, la genollada de ricky, l'escaldada de Dani, els partits mitics de Jordi Montaner i Enguix entre d'altres, la caguera que es va fer Dani damunt quant pasquito va anar cap a d'ell quant volia pegarli .... be tot quedara en el record.
Clau tambe ha estat durant la temporada el partit de Canals, si no haguerem gunayat aquest partit, segurament ara estariem parlant de una mala noticia.
Be despres d'aquesta temporada, moltes coses bones puguem traure, i entre elles, es que hi ha cada volta mes gent entrenant, el vasco, jusenbibez, burbu, pechico, jordi, el misterio, angel, rafa, emilio, manu, ... aixo dona a entendre el bon ambient que hi ha. Un altra de les bones noticies, son les noves incorporacions, com son Paco, el Pibe, i Tono, que apart d'acloparse a la forma de jugar nostra, com a persones pues son un 10 i aixo es el millor, perque en aquest cas es trenca la dita de " augmenta la familia pero no millora", en aquest cas si que ha millorat.
Apart d'aquestes coses, esperem que l'any que be ningu de totes aquestes persones es desvinculen al nostre equip, i que tots siguen particeps.
El resum de la temporada, es mes be un parte medic que no resultats, perque quant no eren pitos eren flautes, i quant no estava uno lesionat estava un altre.
Be ara venen les paxanguetes, els soparets de final de temporada, les 24 hores, o siga que de categoria!!!!!!!, jejejejeje.

No hay comentarios: