martes, 3 de abril de 2007

PARTIT CONTRA ENGUERA!!!!!

Be comencem la cronica del partit contra l'enguera.
Tots estavem mirant al cel, per a que no ploguera, pareix mentira, pero es aixina, tots resavem ( qui no es catolic, es pegava cabotaes contra el terra ), per a que no ploguera, perque encara que juguem en el pavello, desgraciadament, te mes forats que un formatge de bola.
be apart de tot, el partit es presentava com un mes, igualat, pero com sempre, te que haver algu que fa la ma un rato, i esta volta tenien que ser els arbits.
Com sempre hi havien 2 arbits, pero pareixia que nomes hi haguera uno perque l'altre nomes feia que riures, i poca cosa mes. Be el cas es que els arbits eren de la categoria de nacional, pero de nacional res de res, perque eren prou roïnets. Un d'ells pareixia que s'havia fumat, 3 L de Marihuana, pero de la bona la de Bob marley, ja que anava sempre riguent-se, i ni parlava, i si ho feia era per a dir tonteries, com joder me lo tapavas, o no he visto nada, ( pixorro pues no pites moniato!!!!! ). De l'altre arbit, podriem fer un blog, perque es prou mes roïn, i si no que li ho pregunten a Juanan que casi li lleva la fitxa al dia següent. El arbitruxo este, per a mi que perdia mes oli que la fragoneta de locomia, i la veritat es que en l'ultim quart ens traguera a tots de les caselles, i la veritat l'ultim quart ens va perjudicar molt en quant a les decicions que va pendre.
Per lo que respecta al partit, tots varem aportar el que van poder en atac, pero la clau va estar en la defensa que no varem defendre com altres anys, cosa que no es d'extranyar perque es la tonica d'enguany. Un altra de les claus del partit va ser un orco ( En tots els equips hi ha uno ), que ho va clavar tot, i que no hi havia forma de pararlo. L'unica conclusio positiva d'aquesta victoria, es que ja estavem salvats la setmana d'avanç i gracies a la victoria davant Canals puguem respirar tranquils, perque si no haguerem guanyat contra el Canals, malament ho haguerem tingut.

P.D. Aquesta cronica no ha fet tanta gracia, pero tingueu que comprendre que poques coses divertides varen passar per a poder burlarse. be una cosa que se m'ha oblidat, eixim a mes de 2 tecniques per partit, i Dani, Juanan i Gabi, s'enduen la palma, jejejejejeje, qui es el protesto?, jajajajajaja.

No hay comentarios: