jueves, 20 de septiembre de 2007

nova temporada!!!!!!

Be comença una nova temporada al basket olleria, i tot siga dit, amb les mateixes ganes o mes que sempre.
enguany hi han novetats com tots sabreu en l'equip, estem parlant, de les noves incorporacions, com son les de Victor " misterio " d'entrenador, la de Jose " burbu ", i la de Paco Lila " el pumpum 2 " com a delegat d'equip.
Aixi l'equip estara conformat per els següents:
arturo, ricky, juanan, tono, rafeta, pepe, burbu, fede pibon, sanchez, i dani jr., i daDani. L'entrenador sera Victor " misterio " , delegat de l'equip Paco Lila, i de camp Victor el para de sanchez.
Be apart, d'aquesta mencio de l'equip, que tots sabiem, hi ha que dir que tambe comença un nou any per al blog del basket. Tots sabeu que pugueu escriure aportar idees, i demes. En lo que respecta a les noticies que es posaran, pues segurament la linia a seguir sera la de l'any passat si ningu aporta alguna idea nova, o li molesta a algu.
per lo tant, a principi de setmana apreixeran les estadistiques personals, i les de l'equip, es fara mencions a croniques dels partits que es juguen al llarg de la temporada, de quant en quant alguna cronica un poc mes divertida ( simil a la cronica del partit contra canals ).
res me que dir que com tots sabeu hi ha una direccio per a penjar les noticies que cregau, inclus misterio podria fer les convocatories per la pagina, jajajajajaja.
be ja esteu tots asabentats, de que escomensa la veda de les noticies.

1 comentario:

KYUSSKATE dijo...

no m'enrecorde com es fa pa posar material i tot aixo.Fes un recordatori roji